Bedrijfsadministratie - Maarel Consultancy

Over ons

Van der Maarel Consultancy is een advies- en (salaris)administratiekantoor in Delft. Het is opgericht door dhr. C.J.P.M. van der Maarel in 1996 en telt momenteel 4 medewerkers. Er worden werkzaamheden verricht voor zowel bedrijven (MKB) als particulieren.

Wij zijn aangesloten bij Fiscount, een samenwerkingsverband met fiscalisten, en ruim 700 andere aangesloten kantoren van juristen en accountants.

Voor al uw financiële vraagstukken kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Achtergrond informatie

De loopbaan van Dhr. van der Maarel is begonnen als mede-eigenaar van een vleesgroothandel en eigenaar van een slagerij (1983 – 1995). In de periode van 1989 tot 1995 was hij actief als Lid adviesraad- en financiële commissie Koninklijke Nederlandse Ambachtelijke Slagersorganisatie te Rijswijk. In dezelfde periode heeft hij een studie rechten gevolgd aan de Open Universiteit te Den Haag, met als specialisatie bedrijfs- en fiscaalrecht.

In 1995 kwam dan ook het besluit om met de opgedane kennis van deze studie, gecombineerd met zijn ervaring als ondernemer, als zelfstandig bedrijfsadviseur verder te gaan. Dit gebeurde onder de naam Van der Maarel Consultancy BV.

Tot op heden heeft Van der Maarel Consultancy vele advies en consultancy opdrachten verricht voor het midden- en klein bedrijf in verschillende sectoren, maar vooral binnen de vastgoedsector, bouwsector en uitzendbranche.

Daarnaast zijn twee bedrijven mede ondersteund met een herstel van de beursnotering (opheffen noteringsmaatregel) op Euronext Amsterdam van NYSE Euronext.

Gedurende een langere periode is hij ook politiek actief geweest. Van 1988 tot 1992 als Bestuurslid van de VVD, afdeling Delft daarna tot 1999 penningmeester, secretaris en lid van het dagelijks bestuur van de VVD Kamercentrale Dordrecht. Van 1999 tot en met 2003 lid van de Provinciale Staten Zuid-Holland voor de VVD, en tevens lid van de Commissie voor Onderzoek van de Provinciale Rekening van Zuid Holland.